Contact informatie

Met de auto
Neem vanaf het Prins Clausplein de A12 richting Den Haag. Sla aan het einde van de A12 bij de stoplichten links af de Zuid-Hollandlaan op. Ga bij de volgende stoplichten rechts de Koningskade op. Sla ter hoogte van het kantoor van Interpol rechtsaf de professor Teldersweg op. Na 2 km ligt ons kantoor aan de rechterkant. Parkeren kan achter het gebouw. Via de intercom kun je je bij de receptie melden.

Met het openbaar vervoer
Vanaf centraal station neem je tramlijn 17 naar het Statenkwartier. Stap uit bij de halte ‘Gemeente Museum’. De tramhalte ligt aan het kruispunt van de Stadhouderslaan met de President Kennedylaan. Met het gemeentemuseum in je rug loop je de President Kennedylaan af. Ons kantoor ligt na een paar minuten lopen aan je rechterhand. Meld je bij de receptie op de begane grond.

Met de fiets
Heb je geen fiets: huur een OV fiets op het station. Met het station in je rug fiets je richting het Malieveld en over de Koningskade richting Scheveningen. Bij de tweede stoplichten sla je linksaf de Javastraat in. Voorbij het Vredespaleis sla je rechtsaf de Groot Hertoginnelaan in. Bij het volgende grote kruispunt sla je rechtsaf de Stadhouderslaan in. Bij de stoplichten linksaf de President Kennedylaan in. Ons kantoor ligt aan de rechtkant van de weg. Je fiets kun je voor ons kantoorgebouw kwijt. Meld je bij de receptie op de begane grond.

 

  • President Kennedylaan 19
    2517 JK Den Haag
  • Postbus 17111
    2502 CC Den Haag
  • +31 70 820 02 91
  • info@clearfields.nl

Contact formulier