HIGH IMPACT TRAINING

Bij Clearfields maken we bijzondere trainingen. Het zijn programma’s met een hele hoge impact en effectiviteit. Zo hebben we zonder concessies en zonder ons te conformeren aan bestaande opvattingen een leiderschapstraining gemaakt. Omdat we zien bij al onze opdrachtgevers hoeveel behoefte er is aan sterker daadkrachtiger leiderschap op alle niveaus in de organisatie. We hebben er 3,5 jaar aan gewerkt en het heeft geresulteerd in een volstrekt uniek leiderschapsprogramma.


‘Het meest doordachte programma dat ik in jaren gezien heb’
Hester van Breda – ABN AMRO NV Development Center.

Dit is de AMT

AMT staat voor Action Maturity Training. Het is een leiderschapstraining gebaseerd op de visie dat je het snelste leert door concrete ervaring op te doen. De AMT is dan ook een rollercoaster van intensieve leerervaringen rondom de vaardigheden die je nodig hebt om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

Deze vaardigheden staan centraal

Kraakheldere doelen stellen. Besluiten nemen. Effectief communiceren wat je van elkaar verwacht. Het beste uit jezelf en de mensen om je heen halen. Onder alle omstandigheden kunnen focussen op je doel en je taak. Inspelen op veranderende situaties. En omgaan met weerstand, spanning, tegenslag, fouten en falen. En dat gaat het verschil maken.

De context is de sleutel

Wij trainen mensen door ze in een realistische en professionele context te plaatsen die een enorm beroep doet op de vaardigheden die de deelnemers willen ontwikkelen.

In een didactisch zeer gedetailleerde opzet gaan de deelnemers continu leren vanuit directe ervaring. Theoretische modellen helpen daarna de deelnemers te begrijpen wat ze hebben ervaren. Concrete inzichten en gereedschappen worden vervolgens aangereikt om effectiever te worden in je handelen. Van deelnemers wordt verwacht dat ze nieuwe inzichten direct toepassen om hun vaardigheden te verbeteren. Zo ontstaat een een leerproces met een zeer hoog rendement.

Programma

Het programma start met een online intake gevolg door een intake gesprek. Hier wordt diep ingegaan op leerdoelen en leerbehoefte maar ook of deelname aan de AMT een goede keuze is voor jou.

Na de intake volgt een intensieve training van 3,5 dag. Doorgaans start de training op dinsdagavond en eindigt het programma op vrijdag rond 17.00u. Met de ervaringen van deze intensieve training ga je in de weken daarna aan de slag om opgedane inzichten te vertalen naar je eigen werkomgeving. Daar word je in geholpen met een tweetal transfergesprekken door een van de trainers die je begeleid heeft tijdens de training.

Na ongeveer 8 weken sluit je de training af met een terugkomdag. Dan wordt nog een keer een uiterst beroep gedaan op alle vaardigheden die je hebt opgedaan in de afgelopen periode.

Download de AMT brochure 2017 
Doe de online intake

DE SCORE VAN DEZE TRAINING

We zijn er zeker trots op. Sinds de eerste AMT in 2012 hebben we een NPS (EU) waardering van de deelnemers van 92%. De gemiddelde waardering voor de training bedraagt een 8,7.

0

NPS92%

Clearfields AMT 92%

DIT ZEGGEN DE DEELNEMERS

1

“Op het scherpst van de snede…Voor elke professional die in stressvolle situaties het overzicht moet bewaren, leiding moet geven en resultaatgericht wil werken is deze cursus een absolute must. Door de enorme afwisseling in activiteiten word je als cursist telkens weer geconfronteerd met nieuwe situaties die je het hoofd moet bieden. Daarbij doe je elke keer weer een beroep op andere kwaliteiten die je wel of niet bezit, waardoor je een spiegel voor wordt gehouden. Mee doen dus!”

Klaartje Vest – Corporate Communications manager Tele2
2

“Een hele bijzondere training met veel meer impact dan de gemiddelde training en een goede basis om als persoon een ontwikkelstap te maken.Een absolute aanrader voor eenieder die bereid is te leren en op basis van zelfreflectie graag de eigen effectiviteit van het eigen handelen in organisaties wil verbeteren. Of je pas kort werkzaam bent of al 20 jaar, door middel van het formuleren van eigen leerdoelen kun je ontzettend veel uit de training halen. Spring in het diepe en geniet ervan!”

Ward Loggen – P&O manager KWF Kankerbestrijding
3

“De training is een unieke blik geweest op mezelf en een test op vaardigheden en competenties die ik dagelijks gebruik. Ik ben onder de bijzonder indruk van de impact van deze training. Het feit dat je helemaal uit je comfortzone bent, brengt het gewenste effect. Voor mij persoonlijk overigens is de belangrijkste les: “Wat je geeft, krijg je terug, plus een beetje….”. Deze training maakt kraakhelder wat er gebeurt als je niet doelgericht bent, of je focus verliest. Het voelt als een voorrecht dat ik hier aan mee heb mogen doen.”

Teun Kelderman – Commercieel directeur Night Balance

ONZE OPDRACHTGEVERS

Overtuigd? Geïnteresseerd?

Bezoek Ons!