DIT ZIJN WIJ

Opgericht op het dieptepunt van de financiële crisis. Wij zijn dankbaar hoe het ons gevormd heeft. Altijd mogelijkheden zien. Tegen de stroom in kunnen roeien. We hebben het team en de toolkit ontwikkeld om onze opdrachtgevers verandering sneller te laten realiseren en kansen te benutten.Onze zeven kernwaarden

1

Overtref alle verwachtingen

Wij willen niet dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. We willen de verwachtingen niet waarmaken maar overtreffen. Elke keer weer. Dat is onze manier van werken. En daardoor maken we echt impact.

2

Durf jezelf te zijn

We zijn niet het standaard consultancy bureau en we leveren geen standaard product. Bij ons werken dus ook geen standaard mensen, maar mensen die zichzelf durven te zijn. Anders is beter. We houden niet van opsmuk maar van echt en oprecht.

3

Volg je hart

Alleen als je vol passie je hart volgt bereik je echt iets. Dan neem je met ‘nee’ als antwoord geen genoegen. Dan bouw je bruggen waar anderen alleen maar een kloof zien. Deze mentaliteit zit in ons DNA. En hierdoor weten we verandering ook echt te realiseren.

4

Ben bescheiden

We hebben Clearfields te danken aan het vertrouwen dat onze klanten ons geven. Dat verliezen we nooit uit het oog. We zijn niet arrogant en behandelen iedereen, klanten, medewerkers, partners en leveranciers op dezelfde manier. Open en met respect.

5

Doe meer met minder

Onze eerste eerste kantoor was een oude tochtige loods met alleen een goed espresso apparaat. Onze eerste vergadertafel was een kratje bier. Wanneer je beperkte middelen hebt maakt dat je creatief en het daagt je uit.  Daar houden we van. En dat hebben we vastgehouden. We proberen altijd meer met minder te doen. Ons werk zit er dus ook nooit op. Want we kunnen altijd verbeteren en innoveren in onze producten en diensten.

6

Geef alles wat je hebt

Je hebt een kans op dit leven. Grijp hem met beide handen aan. Daarom geven we elke dag alles wat we kunnen.

7

Geniet van de reis

Het leven is te kort om er niet van te genieten. We willen geen bedrijf zijn waar mensen ongeïnspireerd en verveeld zijn. Iedereen zou moeten kunnen lachen om jezelf en om elkaar. Het is niet het resultaat dat telt maar de reis die je er brengt.

ONTMOET HET TEAM

Maak kennis met de mensen achter Clearfields. Geen afdelingen, geen partners, geen manager. Wij zijn allemaal onderdeel van hetzelfde team met hetzelfde doel: de prestaties van onze klanten verbeteren.


Menko Soeters

Menko Soeters

Lead consultant


'You only get one chance at life and you have to grab it boldly.'

Loes van Suijlekom

Loes van Suijlekom

Consultant


'Zorgen dat vandaag beter gaat dan gisteren!'

Willy Nales

Willy Nales

HR consultant


'Een verandering in een organisatie staat of valt met de passie van mensen die er werken.'

Sandra Wijdeveld

Sandra Wijdeveld

Projectmanager


Succes komt niet alleen van een goede strategie met slimme ideeen . Het is uiteindelijk de uitvoering waarmee je de wedstrijd wint.

Jos Frusch

Jos Frusch

Associate Consultant


'Theorie en verbeterideeën resultaatgericht vertalen tot een geïmplementeerde oplossing'

Ymke de Vries

Ymke de Vries

Junior Consultant


'Dicht bij jezelf blijven om anderen te helpen resultaat te realiseren'

Ruben Haverkort

Ruben Haverkort

Analist


Mooi als je jezelf afvraagt waarom je het niet eerder hebt kunnen begrijpen

Eva Snieder

Eva Snieder

AMT Trainer


'Ervaar, luister naar jezelf en kijk waar toe je in staat bent!'

Esther Beeking

Esther Beeking

AMT Trainer


``

Margot Derksen

Margot Derksen

Consultant - Partner Lien en Mien Communicatie


'Met elkaar maken we het onmogelijke mogelijk'

Richard Groen

Richard Groen

AMT Trainer


'If you want something in life you've never had, you'll have to do something you've never done.'

Job Holwerda

Job Holwerda

AMT Trainer


'Stap vol in het leven en ervaar wie je echt bent; durf jouw verschil te maken!'

Verken je grenzen. Deel je talent. Heb lef. Durf te vragen. Zoek de antwoorden. En stel alles ter discussie.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Ons geluid

Bij Clearfields zijn we gek op muziek. En dit is wat ons betreft het geluid van 2015. Hiervan krijgen we energie om muren naar beneden te trekken. Bruggen te bouwen. Niet opgeven. Altijd naar nieuwe mogelijkheden zoeken. Soms is het de tekst, soms gaat het om het verhaal achter het nummer, maar in alle gevallen gaan wij van deze muziek nog harder aan de slag. En jij? Download hier de spotify playlist 2015

ps4-spotify

PS. Deze lijst doet het ook prima op menig strandfeestje.

CLEARFIELDS SIX

Clearfields Six is onze dochteronderneming. Bij Six werken getalenteerde studenten volop op zoek naar kansen voor problemen uit de praktijk. Klik hier om naar de website van SIX te gaan.